Wie ben ik

Wie ben ik?

Na mijn opleiding in de exacte wetenschappen (master geografie) was ik werkzaam in de onderwijssector. Het contact met de hele onderwijswereld, collega’s, de jeugd, met mij eigen dochters en met mezelf deed me veel nadenken (en lezen) over wat mensen ‘drijft’ in het leven. En niet het minst: waarom ik hier was op aarde en wat ik hier kwam doen. Op die manier ontdekte ik mijn échte passie: ik vond zinvolle antwoorden op mijn vele vragen en wou dat graag met ander mensen delen.

Mijn werk als gezondheidstherapeut (gezondheidsbegeleider) begon na een opleiding aan de Europese Academie in Antwerpen, waar ik een rijke achtergrond mocht verwerven in het natuurgeneeskundige gedachtegoed. Daar leerde ik veel wijsheid en verschillende technieken die ook bijdroegen tot meer bewustwording en persoonlijke groei.

De opleidingen ‘Decodering van Ziekten‘ en ‘DNA healing’ en ‘Release’ (Release practitioner + Release trainer) waren voor mij de ontbrekende schakel om mensen op een efficiënte manier te begeleiden in hun gezondheids- en bewustwordingsproces.

Het bezorgt me elke dag opnieuw een grote vreugde om deze transformatieprocessen te mogen zien ontvouwen en omdat ik dat niet voor mezelf wil houden verzorg ik ook workshops, opleidingen en ook bedrijfstrainingen.

Verder ben ik lid van de beroepsvereniging voor complementaire geneeskunde:
www.gezondheidsbegeleiders.be

2021-06-02T08:48:43+02:00