‘Liefde ontmaskert’ – boek gaat verschijnen!

liefde ontmaskertLiefde is de oorsprong van ons bestaan, de drijvende kracht van elk leven. Het is onze natuur. Waarom kunnen wij dan niet constant liefde voelen stromen? Wat hindert mensen dan, dat ze niet elke dag happy rondhuppelen, maar vaak ziek en moe zijn of zin-loos en eenzaam rondzwalpen? Volg je hart is de slogan vaak, maar hoe gaat dat dan? Wil jij ook antwoorden op levensvragen zoals: Wie ben ik en wat kom ik hier op aarde doen? Wat doe ik ertoe? Is alles voorbestemd of kunnen we vrij kiezen? Waarom worden wij ziek, zijn wij ongelukkig en bestaat er oorlog en lijden op aarde? En kan ik daar iets aan veranderen of is dat allemaal gewoon toeval of pech?

Misschien een boek voor jou? 

Dit en nog veel meer kan je lezen in Liefde ontmaskert. Een bijzonder verhaal over liefde. Een verhaal met een helend vermogen.

We zijn druk met de voorbereidingen. Cover, uitgave..

Tot binnenkort!

(afbeelding: www.bbwebwinkel.nl)

2015-05-29T11:50:22+02:00