Vraag je je wel eens af…?

cover3

 

“…Vanaf mijn vroegste jeugd werd ik al geïnspireerd door de aarde, het universum, onze werkelijkheid en de zin van het leven. Sommigen denken dat wat we beleven de som is van kortstondige en toevallige ervaringen, betekenisloos en ongericht: een zinloos bestaan. Dat vond ik een onaanvaardbare gedachte.
Op school leerde ik dat de wereld gemaakt is door een goddelijke schepper, die nog steeds aan de touwtjes trekt. Dat klonk wel interessant, maar ook dit verhaal kon niet volstaan om mijn nieuwsgierigheid te stoppen want ik bleef me dingen afvragen. Waarom liet die goede God zoveel lijden toe bijvoorbeeld en waar was die barmhartigheid waarover mij werd verteld? Ik ging verder zoeken…”

Wil je weten wat ik heb gevonden? Lees dan binnenkort mijn boek:
‘Liefde ontmaskert – Ontdek een geheim pad naar je ware zelf’.
Het verschijnt eind september.

2015-09-03T07:24:15+01:00