‘Liefde ontmaskert’

We hebben al jaren een Goedele die ons vertelt over seks, nú wordt het tijd voor een Goedele die ons wegwijs maakt in de liefde!

 

 

Net als veel mensen was Goedele op zoek naar de ultieme liefde en vond enkel afwijzing. Vijf liefdes in haar leven en nog niet gelukkig. Wat ging er fout? Waar was de allesomvattende veelbelovende liefde die van oudsher door dichters en en schrijvers wordt bezongen? Goedele beschrijft aan de hand van eigen ervaringen en die van anderen, hoe zij zelf steeds verder afdwaalde van het pad van liefde in een uitzichtloos bestaan. Tot er op een dag een ongeluk gebeurde. Goedele brak haar nek, zweefde tussen leven en dood maar werd door het leven teruggeroepen. Er was nog iets te doen. Dat was het moment dat haar leven ingrijpend veranderde.

We kunnen oeverloos praten over de liefde, over de rozengeur en maneschijn die vaak toch maar van korte duur is. Bij ieder van ons steken vroeg of laat demonen de kop op die alles verpesten wat we liefhebben, onze relatie met onze partner, met onze kinderen of familieleden en ook die met vrienden en collega’s. Je vraagt je misschien af waar het toch steeds fout loopt en waarom je de ‘verkeerde’ mensen aantrekt. ‘Liefde ontmaskert’ kan jou bevrijden uit die hel. Door medogenloos af te rekenen met destructieve patronen die je klein en afhankelijk houden, kom je uit bij de liefde in jezelf. Van daaruit kun je een duurzame en diepgaande (liefdes)verbinding aan gaan met anderen. Zonder pretenties, zonder manipulatie of spelletjes, zonder maskers.

Goedele Vercnocke deed het. Ze liet haar masker vallen en leerde om kwetsbaar en authentiek lief te hebben. Nu is het tijd om haar verhaal te delen met de rest van de wereld. Lees hoe je vanaf de bodem van het bestaan de ladder van hoop weer kan opklimmen naar tevredenheid, dankbaarheid en vreugde. Maak kennis met een oeroud concept van liefde en schoonheid, wat dit inhoudt en hoe je dit bij jezelf kan terugvinden. 
Ontdek de sleutel naar een gelukkiger leven. Die ligt klaar voor elk mens. We hoeven die gewoon te zien en in het slot te draaien. Word de regisseur van je eigen liefdesverhaal want gelukkig zijn is ons geboorterecht en elkeen van ons heeft hierin een opdracht!

En nu, met de komst van ‘Liefde ontmaskert’, binnen ieders handbereik.

Prijs:   €22,95

ISBN: 9789492179159

‘Liefde ontmaskert’ is vanaf 29 september 2015 verkrijgbaar in boekhandels van Belgie en Nederland. Ook online verkrijgbaar via Bol.com

Voor een recensie-exemplaar of interview met Goedele; neem contact op met Goedele Vercnocke

goedelevercnocke@yahoo.com

(tekst geschreven door Michelle Shanti)

 

 

 

 

2018-01-10T13:18:34+01:00