Time of the Sixth Sun

We hoeven niet naar de hoogten van Tibet om onszelf te vinden…het is hier en nu! Geoffrey Hoppe (aflevering 8) vertelt dat hij Meesteer St. Germain en Kuthumi channelt. Met boodschappen voor ons! Het zijn dezelfde boodschappen die we delen bij Praktijk voor Totale Gezondheid, zaken die we hier ervaren en zien bij cliënten gedurende de voorbije 20 jaren, met mooie resultaten. Het enige is om los te komen van onze beperkte 5 zintuigen en het bestuur van onze mind. We zijn in het verleden beïnvloed door het massabewustzijn, een soort van hypnosestaat waarin we meedrijven op wat ons werd voorgekauwd. Mensen durven niet geloven wat ze niet kunnen zien. Connect met je innerlijke universum om te snappen welke keuzes te maken en welke beslissingen je dient te nemen, diep vanbinnen heb je alle antwoorden. Hou je energiesysteem zuiver zodat je de bronenergie kan binnen laten komen. Kom los uit je eigen gevangenis door je bewustzijn te verruimen. Neem de verantwoordelijkheid voor je eigen leven op! De afleveringen zijn nu kort gratis te bekijken. Je kan ook naar Holsbeek komen om te weten hoe je praktisch doet wat hier wordt aangeraden! 😀 https://timeofthesixthsunlaunch.com/own

2020-02-05T23:28:36+02:00