The Holistic Puzzle

De wereld zit in scheiding. Scheiding van mensen onderling. Scheiding van zichzelf. Scheiding van de waarheid. Scheiding van de wijsheid.

De wereld zit in angst. Angst voor tekort. Angst voor besmetting. Angst voor elkaar. Angst voor een onzichtbare vijand. Angst voor de dood.

Hoe kan een mens gezond blijven in deze tijden van complete verwarring? Het einde der tijden lijkt wel aangebroken.

Er zijn lichtpuntjes. Het is alsof in deze donkere nacht mensen wakker worden! Nee het is niet alsof. Meer mensen worden wakker. De grote revolutie lijkt geboren. Slimme artsen laten hun stem horen. Het volk komt in verzet tegen onderdrukking. Het kot kreeg een wrange nasmaak en was de druppel. Vooral wanneer je beseft dat een virus een helper is!

Alles wat mensen van buitenaf bedreigt is enkel gevaarlijk wanneer het individu zwak is. Een kind wordt gepest wanneer het zich als slachtoffer opstelt. Het pesten houdt op wanneer het zelfwaardegevoel van het kind versterkt. Een lichaam wordt “ziek” van bedreigingen wanneer het zwak is. Zwak betekent dat het lichaam zijn functies niet naar behoren kan uitvoeren. Dat gebeurt door intoxicatie. Zelfs onschuldige pollen kunnen reacties teweegbrengen. Alle vormen van stress leiden tot intoxicatie. Wat is stress? Lees de eerste 2 regels nog eens…

Wat is intoxicatie? Een lichaam vervuild door afvalstoffen. Deze komen niet enkel voort van  voedings- en leefgewoonten. Ook milieugif en de wijdverbreide vernietiging van de natuur speelt een rol. Maar niet minder belangrijk stresserende emoties (onbewuste/bewuste trauma’s) en gekoppelde gedachtenvormen. Overtuigingen die diep zijn ingeworteld beletten mensen helder te zien. Eeuwenlange indoctrinatie deed mensen bijvoorbeeld geloven dat ziektekiemen ons besmetten. Dat de reguliere geneeskunde alles aankan. Dat wij zijn overgeleverd aan iets buiten onszelf. Dat maakt “het terrein” overbelast. Cellen gaan dan toxines uitscheiden. Dat zijn pakketjes RNA, met receptoren (exosomen). Wanneer deze exosomen niet tijdig worden opgeruimd, gaan ze in andere (zwakke, vervuilde) cellen binnendringen. Cellen van organen met een achterliggend (psychisch) probleem en dus receptoren die er op passen.  Als lichaamscellen beschadigd raken door toxines, gaan de microben samen met de immuniteitsstoffen deze beschadigde cellen afbreken en opruimen. De beschadigde cel zelf zal beginnen met deze “ziekteverwekkers” te kweken. Ze hebben een nuttige functie, ze helpen bij de opruiming. Zo ontstaan symptomen als boodschappers, om er voor te zorgen dat je iets slims gaat doen (ontgiften!) zodat het lichaam meer energie kan verzamelen voor de rest van dit grote schoonmaakwerk. Het schoonmaakwerk wordt “ziekte” genoemd. Eigenlijk ben je aan het genezen.

Zijn wij bang van ons eigen lichaam? Dat is niet de bedoeling. Laat je dat niet aanpraten!

Hier zie je een presentatie van Dr. Andrew Kaufman waar hij het principe van de exosomen uitlegt.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=fvcEIarencM&feature=emb_logo

Hier zie je een interview met  Dr. Paul Lando over de oude theorie van Pasteur (de theorie van besmetting) , die hier wordt weerlegd. In zijn tijd heeft Béchamps deze al ontkracht. In het laatste deel van zijn leven zou Pasteur dat hebben toegegeven. Maar onze hele geneeskunde is nog op dat model gebaseerd.

https://www.youtube.com/watch?v=gZ3bL23bsiQ&t=1s

Wanneer ziekte niet meer als negatief wordt beschouwd maar als een mechanisme van opruiming ( = genezing) dàn pas is er de volledige “understanding” …. “Ziekte” is een manier van het lichaam om de balans te herstellen van wat stress veroorzaakte. Hopelijk brengt deze crisis dit begrip dichterbij. Wij zijn met ons lichaam een deel van het geheel. Een deel van de Holistic Puzzle! Een nieuwe wereld begint bij onszelf.

 

Kijk hier naar 2 intelligente artsen die alles mooi uitleggen:

https://www.facebook.com/watch/live/?v=537566680274166

Volg je ons in deze groep? “The Holistic Puzzle”

https://www.facebook.com/groups/149744022952064/

Praktijk voor Totale Gezondheid helpt met de volledige opruiming: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel!

Dan heb je meteen antwoord op de vraag: zitten wij te wachten op een vaccin? Of nemen wij onze gezondheid in eigen handen? Zoals Hippocrates het al 2400 jaar geleden adviseerde?

OUT OF THE MATRIX ! Break free!

Wij hebben een kleurloze pil 🙂 … wil jij ze leren kennen?

Neem contact via de contactpagina!

2020-04-29T09:20:58+01:00