Energiemeting 2021-08-05T14:46:45+02:00

Energiemeting

Energietekort

Fysieke symptomen, vermoeidheid en veroudering zijn een resultaat van lichamelijke, emotionele en mentale stress en veroorzaken een energietekort. De oorzaken zijn uiteenlopend. Maar er is een mooie oplossing: energiebehandeling!

Zou jij ook willen weten welke zones  in jouw energie een energieverlies of energietekort vertonen? Het kan visueel worden voorgesteld door jouw energie op te meten met de GDV camera (BioWell, gebaseerd op de Kirlian fotografie). Daarna krijg je een aangepaste energiebehandeling en kan je nadien het resultaat zien via een nieuwe energiemeting. Zo kunnen we jou op de beste manier helpen (energiebehandeling, opvolging en andere adviezen) om je gezondheid in goede banen te leiden.

Interesse?

Praktijk voor Totale Gezondheid in Holsbeek (gespecialiseerd in energiebehandelingen), maakt dit voor jou tot een onvergetelijke ervaring. Deze meetmethode (met bijhorende praktijkverhalen) is uitvoerig beschreven in het boek: Liefde ontmaskert – Ontdek een geheim pad naar je ware zelf http://bit.ly/2hl4OPl

Prijs?

Energiemeting + analyse: 50 €

Energiebehandeling met 2 energiemetingen (voor en na) met analyse: 180 €