Energiemeting 2023-08-02T11:56:12+02:00

Energiemeting

Kinesiologische metingen

  • pendeltest : Deze metingen zijn inbegrepen bij de basisbehandeling én bij elke vervolgsessie. We meten met een pendel de energievortex in je aura. Bij een goede doorstroming beweegt de pendel in cirkels in wijzerszin. waar we die ook houden. Soms stagneert de energie, dan zien we dat de draaibeweging wordt tegengehouden. Soms draait de pendel in tegenwijzerszin, dan hebben we een blokkade ontdekt. Na de sessie is de doorstroming bij iedereen zonder uitzondering hersteld. 
  • spiertest : met een spiertest meten we je kracht en stabiliteit voor en na de sessie. Je voelt hoe je na de sessie met een grotere kracht en stabiliteit geworteld staat. Dat is bij iedereen zonder uitzondering.

Digitale metingen met BioWell

Fysieke klachten, vermoeidheid en veroudering zijn een resultaat van lichamelijke, emotionele en mentale stress (conflicten, conflictoplossing) en die stress verbruikt enorm veel energie. We zien dit op de metingen als energietekort(en). 

Zou jij ook willen weten welke zones  in jouw energie een energieverlies of energietekort vertonen? Het kan visueel worden voorgesteld door jouw energie op te meten met de GDV camera (BioWell, gebaseerd op de Kirlian fotografie). Deze techniek meet de uitgestraalde energie aan de vingertoppen. Op de vingertoppen vinden we de begin- of eindpunten van de meridianen/zenuwbanen, die verbonden zijn met de hersenen en dus met alle organen. Zo krijgen we op 20 seconden een scan van het hele lichaam. Totale energie, balansen, chakra’s, orgaanenergie en energieflow in de meridianen .. alles wordt in kaart gezet en resulteert in een rapport van 24 bladzijden dat jou achteraf via mail wordt toegestuurd.

Daarna krijg je een aangepaste energiebehandeling en kan je nadien het resultaat zien via een nieuwe energiemeting. We kunnen dan zien waar jouw energiesysteem de heling inzet.  Zo kunnen we jou op de beste manier helpen (energiebehandeling, opvolging en andere adviezen) om jouw totale gezondheid in goede banen te leiden.

Praktijk voor Totale Gezondheid in Holsbeek (gespecialiseerd in energiebehandelingen), maakt dit voor jou tot een onvergetelijke ervaring. Deze meetmethode (met bijhorende praktijkverhalen) is uitvoerig beschreven in het boek: Liefde ontmaskert – Ontdek een geheim pad naar je ware zelf http://bit.ly/2hl4OPl

Prijs?

Kinesiologische metingen zijn inbegrepen in de basisbehandeling

Digitale energiemeting + analyse: 50 €

Energiebehandeling met 2 digitale energiemetingen (voor en na) met analyse: 180 €