Bewustzijnsgroei 2023-08-06T18:49:20+01:00

Bewustzijnsgroei ?

Hoe jij je voelt komt overeen met de trilling die je uitzendt. Ben je depressief of verdrietig dan is je trilling laag. Het is dan moeilijk om daaruit te geraken. Voel je je blij en vol levenslust dan is je trilling hoog. En dan trek je nog meer positiviteit aan. Op bijgevoegde grafiek kan je zien hoe het welbevinden kan verbeteren door je trilling te verhogen.

Je kan dat op verschillende manieren: door meditatie en yoga, gezond en bewust eten, in de natuur zijn en bewegen, iets doen waar je blij van wordt of iets voor een ander doen. 

Ook al voel je je down en ben je uitzichtloos en heb je nergens zin in: tijdens  ons gesprek en de energiesessie stijgt je trilling. Dat is omdat je verbonden wordt met jouw hoogste bedoeling. Je vermogens om te accepteren, relativeren, dankbaar te zijn voor wat is en liefde en mededogen te voelen zullen toenemen. Je zal het voelen en je omgeving zal het opmerken.  Je transformeert dan naar een hoger bewustzijn. Dat kunnen we ook meten. Maar vooral: je zal het voelen.

Op deze manier hebben we hier al veel mensen geholpen om uit een zware depressie en burn-out te komen.