De 5 biologische natuurwetten 2022-06-21T19:37:56+01:00

Kwartetspel biologische natuurwetten !

De 5 biologische natuurwetten

Met de inzichten in de (ziels)oorzaken van hun kwalen kunnen we mensen begeleiden naar bewustwording en oplossing!

De Vijf Biologische Natuurwetten (5BN), beschrijven de wetmatigheden van de Germaanse Geneeskunde, ontwikkeld door Dr. R.G. Hamer. Hoe heeft hij deze wetmatigheden ontdekt? Toen de zoon van Dr. Hamer plots overleed en de dokter nadien teelbalkanker bij zichzelf ontdekte, vermoedde hij dat er  een verband bestond met het verlies van zijn zoon.

Deze wetmatigheden is hij als arts, naturopaat en wetenschapper gaan onderzoeken bij tienduizenden patiënten. Ze beschrijven de biologische processen van het lichaam, dat  alles in het werk stelt om zo lang mogelijk te overleven. Alles in de natuur streeft namelijk naar overleving

Volgens deze Vijf Biologische Natuurwetten zijn ziekten onderdeel van een zinvol en noodzakelijk biologisch speciaalprogramma. Dr. Hamer heeft voor alle weefsels en organen in ons lichaam uitgezocht hoe deze biologische wetten verlopen en waarom dat zo is. Hij heeft deze kennis tijdens zijn leven onder een aantal verschillende namen naar buiten gebracht. Eerst noemde hij het ‘Nieuwe Geneeskunde’, daarna werd het ‘Nieuwe Germaanse Geneeskunde (German New Medicine, GNM) ’, daarna ‘Germaanse Geneeskunde’ en ook wel ‘Heilkunde’ (Heelkunde).

Aan de hand van de klachten van de mensen en wat ze hebben meegemaakt kunnen wij helpen decoderen, zodat de traumatische ervaringen kunnen gewist worden en de genezing doorzet.

Het kwartetspel is ontwikkeld door collega Hellen van Rooijen. Hiermee kan je spelenderwijs de inhouden van deze wetten leren hanteren.