Energiebehandeling 2019-05-08T13:07:42+01:00

Energiebehandeling

Wat?

Behandeling die jouw energieveld oplaadt en je verbindt met de hoogste frequentievelden, de allesomvattende bron. Ze zorgt voor volledige ontspanning, versterking van het eigen kracht, herstel van de emotionele balans, je fysieke en mentale vermogen wordt bevorderd. Je wordt méér je échte zelf, ontdaan van alle blokkerende persoonlijkheidskenmerken die je leven en je gezondheid verstoren, omdat de controle vanuit je hoofd wegvalt. De healing begint. Wanneer je deze behandeling kiest, gaat je lichaam en je energie tot op de diepste punten voelen: ‘zo wil ik zijn’.

Hoe?

Na een kort gesprek en het opstellen van je eigen doel, brengen we je via een geleide meditatie naar je innerlijke genezer, de plek van jouw unieke potentieel van waaruit alles mogelijk is. Ondertussen word je begeleid met krachtige tools*, die je auraveld reinigen van de negativiteit die je hebt gecreëerd of opgeslagen. Je energiefrequentie stijgt. Je doet het helemaal zelf. Blokkades (meestal onbewuste trauma’s in je celgeheugen) worden losgemaakt en toxines worden uit de cellen vrijgemaakt. Ideaal bij stress, burnout, emotionele spanningen, verwondingen, allergieën en allerlei andere symptomen van A tot Z. De weg naar totale gezondheid ligt dan open: een ware transformatie van angst naar liefde, van pijn naar vreugde. Dat voel je dus niet enkel in je lijf. En daar zijn geen zware emotionele toestanden voor nodig. Deze behandeling duurt ongeveer 45 min. Je komt helemaal in balans omdat het werkt op het meest subtiele deel van je lichaam. En dat voel je ook meteen.

Resultaat?

De bedoeling is dat je thuis verder oefent. Daarom krijg je ook een werkzaam hulpmiddel mee na de behandeling. Jouw gezondheid gaat er op vooruit, je gaat je ook meer blij voelen en positiever in je leven staan. De negatieve spiraal wordt doorbroken. Beschermingsmechanismen (ego-dingen) vallen weg, zijn niet meer nodig. Deze begeleiding brengt je heel zachtjes bij je bron, bij je ware zelf, je ziel. Zo mooi kan het zijn. Je wensen en dromen die je hebt uitgetekend worden in je leven zichtbaar. In mijn praktijk heb ik de energiebehandeling verbonden met de theta-DNA healing, een methode waarbij oude belemmerende overtuigingen kunnen worden vrijgemaakt en losgelaten. Deze inzichten en technieken, ondersteund door mijn kennis van de epigenetica en de vijf biologische natuurwetten, vormt een zeer werkzaam geheel.  Aanvullend gebruik ik ook de kennis uit de natuurgeneeskunde die ik heb verworven in de opleiding voor gezondheidsbegeleider, zodat ik ook adviezen geef over voeding, voedingssupplementen en het gebruik van Bachbloesems.

Sinds enige tijd werken we ook met darmsanering! Onze gezondheid wordt beïnvloed door ons darmmicrobioom. Mentaal- emotionele issues (angst en derpressies) beïnvloeden de darmgezondheid en ook omgekeerd. Mooie resultaten bij onze gecombineerde aanpak!

Getuigenissen?

Verhalen van mensen vind je op de site en komen in mijn nieuwe boek: ‘Verborgen verlangen vervuld’ (2019).

Prijs: eerste behandeling met gesprek en opstellen kaart: 120 € – vervolgbehandelingen: 90 €

*tools


Naast de tachyon antennes (1) die werden ontwikkeld door een wetenschapper in de V.S. (David Wagner), gebruik ik nu ook de tools van Dr. S. K. Ramesh , de ACE-MEF tools (2) (zie uitleg hieronder). Ik had het geluk het rechtstreeks bij hen te mogen leren. Door er zelf mee aan de slag te gaan heeft mijn eigen leven een positieve ommezwaai gemaakt en die fijne ervaring wil ik graag delen met jou.

 1. tachyonantenne : materialen die energievelden verbinden met het licht -info http://www.tachyonenergie.be en in mijn boek http://bit.ly/2hl4OPl
 2. ACE-MEF : materialen die energievelden verbinden met de allerhoogste energie, het al – info  http://www.dutchdrskramesh.com 
 3. Vanaf juni 2018 gebruiken we in de praktijk de SPACE JET:  De Space Jet is een ionisator die de lucht zuivert. Dit apparaat werkt op alle deeltjes, hoe klein ook. Dus ook bacteriën zullen verdwijnen. De negatieve ionen maken zuurstofopname door het lichaam makkelijker en zorgen ervoor dat er minder histamine (een lichaamseigen stof die een rol speelt binnen het afweersysteem en o.a. hoest kan veroorzaken) vrijkomt in de luchtwegen. Het apparaat kan ook de hoeveelheid serotonine in de hersenen balanceren en zoveel meer!
  En wat indien op deze elektromagnetische golven de ACE (awareness, consciousness, energy) werd geënt? Magical!
 4. Vanaf juni 2018 word je ook geholpen door de LICHTSTRALERS: Terwijl je rustig ontspant en de helende energie door je heen laat gaan, gaat de behandelaar de chakra’s, gewrichten, pijnpunten… bestralen met de Lichtstraler. Deze toortsen verhogen de frequentie van de plek waar ze naartoe worden gericht tot aan het allerhoogste bewustzijn (ACE).
  De grote toorts gaat 3.6 km ver!
  De kleine gaat 1.8 km ver…
  Heel het lichaam, onze huizen, huisraad, dieren, planten, tuin, …. worden naar de hoogste frequentie gebracht. Alles wat niet overeenkomt met het hoogste bewustzijn wordt gewoonweg verwijderd. Dit is 1008 maal de kracht van tachyon 😉 … Gewoon ervaren!

Meer informatie vind je op :

http://www.grnewsletters.com/archive/goedelevercnocke/Wetenschap-en-technologie-verenigd-met-hoogste-bewustzijn-579233905.html?show_schedule=yes&u=Bowtc