Goedele 2019-11-15T19:04:52+02:00

Goedele Vercnocke

Na mijn opleiding in de exacte wetenschappen (master geografie) was ik werkzaam in de onderwijssector. Het contact met de hele onderwijswereld, collega’s, de jeugd, met mij eigen dochters en met mezelf deed me veel nadenken over wat mensen ‘drijft’ in het leven. En niet het minst: waarom ik hier was op aarde en wat ik hier kwam doen. Op die manier ontdekte ik mijn échte passie: ik vond alvast een aantal zinvolle antwoorden op mijn vele vragen en wou dat graag met ander mensen delen.

Mijn werk als gezondheidsbegeleider begon na een opleiding aan de Europese Academie in Antwerpen, waar ik een rijke achtergrond mocht verwerven in het natuurgeneeskundige gedachtegoed. Daar leerde ik veel wijsheden en verschillende technieken die ook bijdroegen tot meer bewustwording en persoonlijke groei. Ondertussen kreeg ik ook de licentie van Tachyonpractitioner, een mooie integrale (energie)behandelmethode die mijn gezondheid en mijn hele leven ten goede heeft veranderd. Mijn eigen ‘ziekteproces’ bracht me bij mijn passie en de ontplooiing van mijn talent.

De opleidingen ‘Decodering en Zielsoorzaken van Ziekten‘  en ‘DNA healing’ waren voor mij de aanvullende inzichten om mensen op een efficiënte manier te begeleiden in hun gezondheids- en bewustwordingsproces. De kers op de taart was The Solution en de nieuwe tools ontwikkeld door Dr. S.K. Ramesh, die sinds 2017 alle processen bij mensen in een verdiepingsfase brachten. De missing link!

Het bezorgt me elke dag opnieuw veel vreugde om deze transformatieprocessen te mogen zien ontvouwen bij de mensen die ik ontmoet en zéker ook bij mezelf..  en omdat ik dat niet voor mezelf wil houden verzorg ik workshops, opleidingen en ook bedrijfstrainingen en mag ik mensen hiermee helpen.

Ook heb ik een boek geschreven, dat verscheen in oktober 2015 (ondertussen is de 2de oplage verschenen in augustus 2017)  : “Liefde ontmaskert” vertelt de ervaringen en inzichten die ik door de jaren heen heb mogen ont-wikkelen. Het is bedoeld om de lezer dichter bij zijn/haar kern te brengen en verder af van klassieke overlevingsmechanismen/angsten die wij ons als mensen eigen maakten. Meer info op https://bit.ly/2KpBRRz

Verder ben ik lid van de beroepsvereniging voor complementaire geneeskunde:
www.gezondheidsbegeleiders.be