Lymfedrainage en Massages 2018-01-06T21:17:15+02:00

Lymfedrainage en Massage

Behandelingen die helend en ontspannend werken en gifstoffen afvoeren uit het lymfestelsel en de spieren (vergemakkelijken van het herstel).

Manuele lymfedrainage
Het lymfesysteem is een ontgiftingskanaal dat door allerlei oorzaken – en die zijn niet enkel fysiek – kan dichtgeslibd zijn. Het bindweefsel raakt dan oververzadigd met afval. De uitwisseling tussen de cellen en het bloed raakt dan ontregeld. Aan de hand van speciale technieken van lymfedrainage (manueel maar ook energetisch) wordt de lymfestroom weer in beweging gebracht en kunnen de cellen ontlast worden. Dit alles ontgift het bindweefsel, zorgt voor een mooie huid enz…en resulteert dus in een betere gezondheid.

Massages
Wat is er aangenamer dan een ontspannende massage die je na een drukke dag even de wereld doet vergeten? Deze massages kunnen afzonderlijk ofwel geïntegreerd in de energetische healing worden toegepast. Bij deze massages wordt tachyonolie gebruikt, waardoor het hele energieveld wordt opgeladen (zie effecten bij “energiebehandeling”). Er wordt tevens gebruikt gemaakt van etherische olie die aangepast wordt aan de individuele persoon: ontspanning, ontgifting, lymfedrainering, afslanking, verkoudheid en griep, huidproblemen, enz. Een weldaad voor lichaam en geest!