Palm Leaf Manuscripts 2021-09-09T10:57:52+02:00

Palm Leaf Manuscripts

Toen ik Dr. S.K. Ramesh na 14 jaar opnieuw ontmoette, in maart 2017, had hij weer veel nieuwe informatie voor ons. Niet alleen had hij een methode ontwikkeld om mensen te helpen connecteren met hun diepste zelf, hij sprak ook over ‘Palm Leaf Manuscripts’. Wanneer zielen besluiten naar de aarde te komen hebben zij een levensplan uitgetekend, hun lotskeuze bepaald. Dat levensplan werd naar zijn zeggen duizenden jaren geleden voor elke ziel uitgeschreven op palmbladeren door wijzen (de Maharishis ) en het wordt bewaard in bibliotheken in India.
Die geschriften bevatten specifieke informatie over ons verleden, heden en toekomst, onze namen, namen van familieleden en partners, namen van minnaars en zelfs onze gedachten en plannen. Wanneer we deze zouden raadplegen zouden we onze toekomst kunnen herschrijven. Ik vond het idee van het bestaan ervan zeer interessant, maar om eerlijk te zijn: ik was een beetje sceptisch. Maar mijn nieuwsgierigheid werd gewekt, vooral omdat ik in mijn praktijk vaak mensen zie met een heel moeilijk levenslot en ik vermoedde dat dit hen misschien zou kunnen helpen.
Dus besloot ik mijn palmblad te laten opzoeken. Ik hoefde enkel mijn linkerduimafdruk (mannen sturen hun rechterduimafdruk) op te sturen naar Dr. Ramesh. Onze vingerafdrukken zijn uniek en gaan van leven tot leven mee. Het resultaat was verbluffend: er komt een skype gesprek met India én Ramesh en je krijgt te horen en te zien dat je hele levenslot ergens staat opgeschreven. Dit was ik: de namen van mijn ouders, mijn activiteiten, mijn verleden, ‘my bone operation’ (!), mijn levenstaak en leerlessen in dit leven ( gebaseerd op 1 specifiek leven) en mijn nabije toekomst. Je krijgt meteen ook een reeks ‘remedies’ om alles te resetten wat eventueel nog niet naar wens zou zijn en Dr. Ramesh maakt daarbij nog extra remedies die al je vorige levens cleanen, alle toekomstige levens enz..
Om hen beter te kunnen helpen heb ik geassisteerd bij andere mensen die ook hun blad hebben geraadpleegd. Dat leverde soms leuke situaties op, omdat we telkens die persoon écht wel herkenden in de reading, met sterke, zwakke en grappige trekjes. Dit gaf mij steeds meer vertrouwen dat dit echt wel klopte!
Wanneer de palmbladlezer de vingerafdruk krijgt, bepaalt hij het type. Hoewel ieders vingerafdruk uniek is, kunnen ze worden onderverdeeld in 108 verschillende typen en de Palm Leaves worden opgeslagen volgens deze typen. De reader gaat naar de ‘palmtak bibliotheek’ in India, waar hij om palmtak bundels op basis van het ontvangen vingerafdruktype vraagt. Elke palmbladbundel bevat meer dan 50-60 palmbladeren en elke palmtak bevat het verhaal van verschillende mensen over de hele wereld. Elke lezing begint met een ‘matching proces’ om jouw specifieke blad te kunnen vinden. De overeenkomstige hoofdstukken bevatten heel wat feiten en de persoon die op zoek is naar zijn/haar blad hoeft enkel “ja” te zeggen als het feit waar of “nee” als het niet klopt. Als het antwoord “nee” op een feit is, zal de lezer dat blad terzijde leggen en gaat naar het volgende, totdat ze het blad met de enige juiste feiten gevonden hebben. Het ‘matching proces’ is met succes volbracht wanneer ze de palmtak met alleen correcte feiten gevonden hebben. De bladeren van de palm werden geschreven in de oude Tamil taal met het gebruik van symbolen, daarom is het zeer belangrijk om te werken met een professional. Dr. Ramesh kent de goede readers, er is immers veel fraude in deze tak gaande. Mensen vinden hun Palm Leaf op het voor hen exacte moment, wanneer ze nodig hebben, dat moment staat gek genoeg op het blad! Het herschrijven begint reeds op het moment dat men beslist het blad op te zoeken.

Een Palm Leaf Reading + alle remedies om je hele toekomst te herschrijven kan aangevraagd worden in Praktijk voor Totale Gezondheid. Hier wordt dan gezorgd voor de juiste documenten, contacten en afspraken voor de reading. Goedele assisteert het hele proces, ook de reading zelf en helpt bij de vertaling en de opvolging indien nodig. Het hele proces samen met alle remedies kost 1008€ (dat wordt betaald aan Dr. Ramesh).

Goedele vraagt 90 € voor persoonlijke begeleiding, assistentie en vertaling tijdens de 2 zoom consulten met India. (dus 2 x 90 €)