The Solution 2018-06-28T10:48:49+02:00

The Solution

The Solution (De Oplossing) maakt dat je je dromen kan realiseren. Dat gebeurt op vlak van je gezondheid, je persoonlijke evolutie, je thuissituatie ( familie, relaties..), je werksituatie, financiën en alles wat je maar kan opnoemen..

LEVEL 1 : The Solution is een eendaagse workshop (11u – 17u)

Dr. Ramesh ontwikkelde een oplossing om mensen te helpen hun dromen en doelen waar te maken. Kom het ervaren en leer hoe je dit kan toepassen op alle aspecten van je leven: je dagelijks werk, je thuis en/of je eigen transformatie. Leer hoe ‘The Solution’ jou kan helpen om verruiming, groei, vervulling en geluk te verwezenlijken. Geen wens is te vreemd. Wanneer je in contact komt met je krachtige potentieel beginnen de zaken waar je van droomt in je leven te verschijnen.

Alle antwoorden en oplossingen liggen in onszelf. Vaak zijn we afgesneden van ons diepe zelf omdat onze frequentie te laag is. In deze workshop kan je ervaren hoe heerlijk het is om je energie te verhogen, je eigen talenten te benutten, te zorgen dat je je levenszin ontdekt. Jouw omgeving vaart er wel bij wanneer jij tevreden en gelukkig bent omdat je leeft zonder angst en pijn.

Er zijn herhalingen (kan je gratis meevolgen) die jou kunnen helpen om de basis die je kreeg te versterken. Jij wordt de baas in je eigen leven, jouw transformatie en welzijn ligt in je eigen handen! Vervul je wensen, verlangens en doelen.

Prijs: 108 €  – herhalers 9€

LEVEL 2 : Shambala is een tweedaagse workshop (11u – 17u)

In deze workshop ontvang je een verdieping van The Solution en ontvang je tools en technieken om op een nog dieper niveau met jezelf aan de slag te gaan. Je frequentie verhoogt nog en Shambala is een recept voor instant manifestatie.

Kijk ook voor meer informatie op de pagina “Workshops”.

Prijs: 279 € – herhalers 9€

Een greep uit de getuigenissen na enkele maanden oefenen:

  • mijn vermoeidheid is verdwenen
  • ik vond het huis van mijn dromen
  • mijn depressie behoort tot het verleden
  • ik heb opnieuw contact met mijn familie…