Voedingsadviezen

Voedingsadviezen (+ andere adviezen): zorgen voor aangepaste en juiste bouwstoffen en/of aanvullingen voor het lichaam(opbouw fysieke lichaam).
Zonder de juiste en aangepaste bouwstoffen kan een lichaam immers niet op de juiste manier functioneren en dat zorgt voor onbalans en functiestoringen. Voedingsadviezen: zijn onder andere gebaseerd de wetenschappelijk onderbouwde inzichten van het zuur-basen evenwicht.
De belangrijkste kenmerken ervan zijn:
– Natuurlijk voedingsmiddelen met zo weinig mogelijk bewerkingen.
– De juiste voedselcombinaties.
– Een voeding, rijk aan vocht, vitaminen, mineralen, oligo-elementen, fytochemicaliën, antioxydanten en een goede natrium-kaliumverhouding.
– Voeding, rijk aan bio-energie, met een geneeskrachtige werking op de organen.
– Gebruik van de juiste drank.
– Voorkeur voor hoofdzakelijk plantaardig, en voor zo weinig mogelijk bewerking.
– Aanpassen aan de huidige gezondheidstoestand, geen plotse omschakelingen
– Aandacht voor de ontregeling van het honger- en verzadigingscentrum, reuk en smaak, traag eten en goed kauwen, de hoeveelheid voedsel enz.
Bij dit alles is het belangrijk om soepel met jezelf om te gaan in de plaats van fanatiek de regels te volgen.