Workshops 2023-05-26T18:41:35+02:00

Workshops

Aanmeldingen graag naar goedelevercnocke@yahoo.com of naar 0032 (0) 485 310 101

Praktijk voor Totale Gezondheid – Berkendreef 21- 3320 Holsbeek : uren verschillen per workshop

De workshops worden begeleid door Goedele. Op aanvraag kom ik ook ter plaatse. Talen: Nederlands en Engels.

  • The Solution

NIEUW: zondag 18 juni 2023  (11u – 16 u)

Deze dagworkshop staat helemaal in het teken van antwoorden op jouw vragen: de zin van jouw leven, verbinden met je eigen hart, dromen waarmaken, overvloed creëren, genezing bekomen, gelukkig zijn in je werk, familie en met jezelf.. We nodigen iedereen uit die ook maar één stap verder wil komen in zijn of haar leven, deze dag brengt: “The Solution”.

Zowel de korte oefening (met het wensenkaartje) als de lange meditatie van The Solution zijn krachtige hulpmiddelen om onze (slapende) innerlijke wijsheid en potentie wakker te maken en in werking te stellen. Hoe komt dit? Onze frequentie verhoogt en belemmeringen, valse overtuigingen en blokkades lossen op. Mooie resultaten dienen zich aan bij consequent toepassen. Vanaf 200 Hz begint de manifestatie. Onder 200 Hz blijf je vastzitten.

Heb je een probleem, ben je momenteel ziek of ben je niet gelukkig in je werk of je relatie, zijn er problemen met je kinderen, … alle mogelijkheden om hier een oplossing voor te creëren worden wakker gemaakt.  Zeker ook wanneer je je frequentie graag wil verhogen en spirituele vermogens wil wakker maken en ontplooien !

“The Solution” werd gecreëerd door mijn goede vriend Dr. S.K. Ramesh. Hij kwam het ons leren en nu mag ik het doorgeven..

Meer info vind je op : https://www.drpfworldwide.com/thesolution

Prijs: 118€ – Herhalers: 9 € – factuur mogelijk

Lunch meebrengen, drank (koffie, thee, water) en tussendoortjes aanwezig

  • Shambala

Nieuwe datum: af te spreken (11 – 17 u)

Deze workshop maakt de teacher en healer in jezelf helemaal wakker. Wanneer je een tijdje geoefend hebt met The Solution, is het tijd voor een verdieping! We nemen je mee naar de plek van jouw volledige potentieel om je wensen en dromen instant te manifesteren. Je doet het helemaal zelf.

The Solution heeft al de meest hardnekkige belemmeringen opgelost. Nu mag jouw goddelijke kern ontwaken. De vele verhalen van deelnemers die jou voorgingen zullen je motiveren om nooit meer in de slachtofferrol te komen zitten. Alles wordt mogelijk wanneer je de verborgen vermogens in jezelf aanboort.

Kom mee op dit onvergetelijke avontuur en kom ervaren dat dromen geen bedrog zijn 🙂 …

Wie een zelfzegeningkaartje wenst – dit is geplastificeerd en processed) : 36 € (klein) en 54 € (groot)

Lunch meebrengen, drank (koffie, thee, water) en tussendoortjes aanwezig